Sale!
,

Blue®m fluoridmentes fogkrém (15 ml)

990 Ft

Blue®m fluoridmentes fogkrém (15 ml)
Blue®m fluoridmentes fogkrém, a legjobb a fogimplantátumok ápolására!

A fluoridmentes fogkrém kiválóan alkalmas a fogak, az implantátumok és a fogkoronák napi ápolásához. Mivel a fluorid negatívan befolyásolja az implantátum titán rétegét, ezért ajánljuk a fluoridmentes változatát, amely pH-semleges, és nem tartalmaz olyan anyagot, amely rongálja az implantátum és a fogkoronák felületét, ezáltal segít megakadályozni az esetlegesen kialakuló károsodásokat.
Használjon blue®m fluoridmentes fogkrémet a megelőzéshez, és ápoláshoz mind az egészséges fogakhoz, mind az implantátumokhoz egyaránt!
Nemcsak segít megőrizni a fogak és az íny egészséges állapotát, hanem kiválóan alkalmas speciális fogászati problémákra is, mint például:

• ínyvérzés
• parodontitis/ fogágybetegség
• periimplantitis/ implantátum körül kialakult lágy-és keményszövet gyulladás
• rossz lehelet
• orális mucositis/ szájnyálkahártya gyulladás
• orális fekélyek
• szájüregi Lichen planus betegség esetén
továbbá: candida albicans, halitosis, fekete szőrös nyelv, pemphigus vulgaris esetében.

Használata:

A blue®m fogkrémet ugyanúgy használhatja, mint a hagyományos fogkrémeket. Ezzel a fluoridmentes fogkrémmel minden nap mossa meg a fogakat és implantátumokat étkezés után és / vagy naponta legalább kétszer. Használjon extra,vagy ultra puha fogkefét. Minimum 2 percig mosson fogat.

Availability: 111 készleten

Cikkszám: TPI15 Kategóriák: ,
Összetevők:

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Cl 42090

Tömeg 15 g
Shopping Cart