Sale!

Blue®m oxigénfolyadék (500 ml)

7500 Ft

A kemoterápia gyakori szövődménye az orális mucositis (szájnyálkahártya-gyulladás) A szájüregi szövődmények a kemoterápia kezdetét követően néhány nappal kezdődnek és egy-két hétig tartanak. A kemoterápia miatt fellépő orális mucositis fekélyeket és szájpenészt okozhat. A blue®m oxigénfolyadékot kifejezetten azoknak fejlesztettük ki, akiknek érzékeny szájüregi problémáik vannak. Ezzel az orvostechnikai eszközzel felgyorsítható a szájban lévő sebek gyógyulása. Számos kemoterápián átesett páciens számolt be a nagy koncentrációban aktív oxigént tartalmazó blue®m oxigénfolyadékkal kapcsolatos pozitív tapasztalatokról. Használja ezt a gyengéd szájvizet a mindennapos szájápolás kiegészítéseként.

A termékünk nevét a sebgyógyító oxigénfolyadékra módosítottuk. Azonban „perio care” néven is ismerheti. Azonos termék, azonos íz, azonos eredmény. Csupán a csomagoláson lévő terméknév más.  Elképzelhető, hogy Ön még a „régi” csomagolással találkozott. Használt előtt ellenőrizze a csomagoláson található lejárati időt.

Gyengéd szájvíz az érzékeny száj számára

Számos embernek van igénye egy speciális és gyengéd szájvízre. A szájban lévő irritáció elkerülésére és az implantátumbeültetést, foghúzást, sugár- vagy kemoterápiás kezelést követően kialakult sebek vagy a nem megfelelően illeszkedő műfogsorok okozta sebek gyógyulásának elősegítésére. A blue®m oxigénfolyadékot rendszeresen használják sugár- vagy kemoterápiás kezelésen átesett betegek. Olvassa el Deborah lenyűgöző történetét és a blue®m termékével kapcsolatos pozitív tapasztalatait.

Használata: töltse félig a szájvíz kupakját, 1 percig öblögessen vele, majd köpje ki! Használat után 30 percig ne egyen, és ne igyon a nagyobb hatás elérése érdekében. Használja naponta 2-szer reggel, és este!

 

Kategória:

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Perborate, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin

Shopping Cart